Ionisator

Een  ionisator is een apparaat dat negatieve ionen produceert. Door een hoge negatieve spanning te creëren wordt het een straal van negatieve ionen opgewekt die naar de omgeving via de naalden in openingen van een ionisator gestuurd wordt. De negatieve ionen hechten zich aan bij stofmoleculen, pollen, nicotinerook en andere verontreinigingen en zorgen voor het neerzakken. De negatieve ionen hebben een positieve invloed op een goede gemoedstoestand, ze verdrijven vermoeidheid, versnellen rust, de concentratie wordt versterkt, het leerstof beter opgenomen.

Een ionisator is ontstaan met het oog voor uw gezondheid en goed gevoel.

Luchtionisatoren - luchtzuiveraars

Het merendeel van luchtdeeltjes op aarde is positief geladen. En het zijn de negatieve ionen die maken dat de lucht fris en zuiver is. Een tekort aan negatieve ionen voelen vooral bewoners van de grote steden en personen die in gesloten ruimten verblijven. Luchtionisator zuivert lucht van stof en mijten. Bovendien, een luchtzuiveraar beperkt de hoeveelheid van bacteriën, virussen en andere verontreinigingen. Luchtioniser scheidt doeltreffend allergenen, mijten, bloemen- en plantenstuifmeel af. Door de lucht negatief te ioniseren wordt onze algemene gemoedstoestand verbeterd. Luchtioniser werkt gunstig op onze concentratie, als anti-stress en regenererend op menselijk lichaam. Een luchtzuiveraar zou een investering moeten worden voor mensen met allergieën, astma en personen met klachten van luchtwegenziekten. Een luchtioniser zou eveneens aangeschaft moeten worden door personen die veel tijd bij computer doorbrengen, want dit apparaat verwijdert een ongunstige invloed van schadelijke straling van een computerscherm, maar ook van andere elektronische toestellen, zo talrijk tegenwoordig aanwezig in de woningen. In onze offerte vindt U luchtionisatoren van hoge kwaliteit tegen heel aantrekkelijke prijzen. Onze ionisatoren hebben geen kostbare wisselbare filters – een kosteloze exploitatie. Op alle toestellen geven wij een waarborg, voor bepaalde modellen bedraagt garantieperiode 24 maanden.

Wij moedigen aan om kennis te maken met ons aanbod.

Een ionisator  betekent zuiver lucht in jouw huis, je firma.

Een ionisator,  verwijdert de gevolgen van straling van een computer- en tv-scherm.  Verdrijft uit de lucht stofdeeltjes, sigarettenrook, pollen (stuifmeel) van bloemen, bacteriën en mijten. Is onontbeerlijk voor personen die aan pollenallergieën en ontstekingen aan luchtwegen lijden.

Ionisator werkt therapeutisch en ondersteunt de traditionele behandelingsmiddelen bij veel ziektes van luchtwegenstelsel, o.a. bij astma. In het algemeen versterkt het apparaat het lichaam – de lucht verzadigd met negatieve ionen vindt men in naaldbossen.