Over Ons

Perfectie en kwaliteit is onze proriteit.Onze firma wil op basis van de uitgewerkte strategie steeds verbeteringen blijven invoeren op haar producten door modernisatie van diensten. Onze consumenten dringen op een service van wereldniveau aan, het opvolgen van concurrentie in de wereld is ook heel belangrijk. De toepassing van deze strategie maakt de stijging van verkoopscijfers. Over onze firma kunnen wij zeggen dat wij hier alles voor geven en dat het onze passie is. – Wij nodigen u graag uit.

Wij werken samen met een firma van jarenlange (meer dan 15 jaar) ervaring op de Europese markt. Elk model van ozongenerator en ionisator ontstaat als gevolg van goed doordachte oplossingen en beproefde technologie. Wij zijn in bezit van alle onderzoeken en certificaten voor onze producten. Door bij ons een ozongenerator of ionisator aan te schaffen, ontvangt u een beproefd, veilig en onderzocht product.AVD AluVelgen Detailing
Lindenstraat 298
2070 Zwijndrecht , België
tel: +32(0)487 133 637
info@ozondesinfectie.be
BTW: BE 0671.606.224

OPENINGSUREN
Maandag-Vrijdag: 8.30-18.00
Zaterdag: 8.30-16.00
Zondag gesloten

BANKREKENING ALUVELGEN DETAILING
Iban: BE63 3631 8517 9508
Bic: BBRUBEBB

 

002

OZON GENERATOR

Ben je op zoek naar een snelle manier voor doeltreffende desinfectie, het kwijtraken van onaangename geuren, bv. in de wagen, verbetering van luchtkwaliteit in de firma of verwijdering van allergenen, zwammen en schimmels in airco?

003

IONISATOR

Een  ionisator is een apparaat dat negatieve ionen produceert. Door een hoge negatieve spanning te creëren wordt het een straal van negatieve ionen opgewekt die naar de omgeving via de naalden in openingen van een ionisator gestuurd wordt.